Nousu hissistä lumilaudalla helpommin

Hissit on tarkoitettu hiihtäjille, joten lumilaudalla nouseminen voi joskus olla haastavaa, jos olet aloittelija.

Varsinkin jos olet tungosta hississä, jossa on lukuisia hiihtäjiä ja lumilautailijoita.

Saatat olla poistumassa pupun rinteiltä ja lähteä ensimmäiselle hiihtohissille, tai saatat olla kokenut hissimatkailija, joka haluaa tietää, kuinka poistua aluksesta helpommin.

Vain yksi jalka laudalla ajaminen on loistava tapa harjoitella.

Hiihtohissille noustessa ja hiihtohissistä poistuessaan ratsastajien on poistettava toinen jalka siteestä. Tämän seurauksena vain toinen jalka on kiinnitettynä, kun poistut hissistä.

Seurauksena on, että mitä tasaisemmin hissi lähtee, sitä paremmin pystyt ajamaan, kun vain toinen jalka on kiinnitettynä.

Harjoittele etsimällä pieni, lievä mäki.
Etujalan tulee olla hihnalla (vasemmalla, jos olet tavallinen, oikealla, jos olet typerä)
Aseta takajalkasi laudalle siteiden väliin, mutta riittävän lähelle takasidosta tukeaksesi. Tästä on hyötyä myös tarttumiseen, jos sinulla on stomp-tyyny.
Kulje hitaasti alas rinnettä vääntelemällä lantiota tarvittaessa.
Aja alas ja kaivaa sitten vapaa jalkasi varovasti laudan varvaspuolella olevaan lumeen hidastaaksesi ja pysähtyäksesi.
Harjoittele pieniä käännöksiä varpaiden ja kantapään reunoilla, jotka tunnetaan usein nimellä J-käännökset. Kun teet “kantapää J-käännön”, se voi auttaa, jos kantapääsi on hieman laudan takaosan yläpuolella, jotta voit vetää sitä pehmeästi lumessa auttamaan sinua pysähtymisessä, ja kun teet “varvas J-käännön”, se voi auta kaivaamaan saappaasi kärkeen varovasti.

Luistele vähän

Luistelua voi harjoitella myös tasaisella alustalla rinteen sijaan. Päästäksesi liikkeelle, työnnä itsesi eteenpäin laudalla vapaalla jalallasi, nosta sitten vapaa jalkasi laudalle ja anna sen liukua molemmilla jaloillasi jonkin aikaa.

Tämä tulisi tehdä koko tasaisella alueellasi. Tämä on loistava tapa lämmitellä ennen kuin löydät loivan rinteen, jolla voit harjoitella yhden jalan ratsastusta, ja se auttaa myös harjoittelemaan luistelua hisseille ja muihin skenaarioihin pääsemiseksi.

Nyt on aika ottaa hissi!

On aika aloittaa hisseillä ajaminen, kun olet tottunut luistelemaan ja ajamaan loivaa rinnettä yhdellä jalalla.

Hissillä matkustaminen

Normaalisti siellä on este tai jono, jossa odotat, kunnes pääset jonon etupuolelle.
Luistele eteenpäin varatulle linjalle heti, kun puomi aukeaa tai edellä olevien hissi on ohitettu.
Istu vain alas, kun hissi kulkee jalkojesi yli, kun lataus saapuu.
Varmista, että turvatanko on alhaalla!
Se on yksinkertainen asia pois tieltä.

Nyt tulee osa, jota useimmat kokemattomat ratsastajat pelkäävät.

Hissillä alas

Tämä on vaikeampi vaihe, mutta se sujuu sujuvasti, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita.

Aloita lumilautasi valmistelu hissimatkan lähestyessä. Käänny kyljellesi ja käännä lautaa haluamaasi suuntaan, kun purat sen.
Kun hissi lähestyy loppua, se hidastuu, jolloin voit asettaa laudan maahan ja asettaa takajalkasi ennen seisomaan nousemista. Aikaa ei ole paljoa, mutta se riittää. Sinun ei tarvitse poistua hissistä!
Varsinkin jos olet uusi, yritä valmistautua maihinnousuun mahdollisimman aikaisin. Et halua yrittää irrottaa lautaasi muista laudoista ja suksista juuri ennen purkamista!
Yritä pysyä pystyssä ja nähdä minne olet menossa, kun poistut. Jos katsot jalkojasi liikaa ja kumarrut (kuten monet aloittelijat tekevät poistuessaan hissistä), saatat törmätä muihin ratsastajiin, jotka tekevät samaa tai törmätä muihin, jolloin molemmat poistutte kyydistä lyhyemmässä ajassa. kuin siro tapa.
Aja niin pitkälle kuin mahdollista suoraan hissistä. Useimpien hissien uloskäyntien kaltevuus laskee lyhyen matkan jälkeen, mikä hidastaa sinua. Jos yrität kääntyä heti ja kaivaa jalkasi sisään hidastaaksesi vauhtia, osut hissistä poistuviin ihmisiin.
Joten kun olet poissa hissistä, hidasta vauhtia tekemällä J-käännökset.
Varmista, että olet riittävän kaukana hissistä, jotta seuraavan hissin ajajat ja hiihtäjät voivat tehdä mitä teit.
Joillekin aloittelijoille tämä saattaa näyttää pelottavalta, mutta se ei ole aivan niin paha kuin miltä näyttää. Huomaat, että yksijalkaisen ratsastuksen harjoitteleminen ei ole niin vaikeaa.

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest