Blair Morgan: “En koskaan ajatellut kilpailevani uudelleen”

Winter XGames 2018: n mukautuva lumipyörätapahtuma tuo loukkaantuneen urheilijan Blair Morganin takaisin kilpailuun
Moninkertainen Kanadan kansallinen motocrossmestari ja prinssi Albert Saskatchewanin uros, joka määritteli uudestaan ​​snocrossin ja moottorikelkkailun. Blair Morgan palaa lähtöviivalle ensimmäisessä Adaptive Snow BikeCross -tapahtumassa, joka pidetään 27. tammikuuta 2018 XGames Winter -kauden aikana Aspenissa Coloradossa.

Pyörätuoliin suljettuna Morgan on pitänyt suhteellisen matalaa profiilia sen jälkeen, kun hän kaatui Montrealin superkrossilla vuonna ’08. Paljon ihastuneita ja koskaan unohdettuja paluukilpailuja ilahduttaa varmasti faneja kaikkialla Kanadassa.

Äskettäisessä haastattelussa SnoRidersille Morgan puhui tulevaisuuden suunnitelmistaan ​​ja siitä, kuinka lumipyörät tuovat hänen rakkautensa ratsastamiseen ja kilpailuun.

Kuinka tämä tapahtuma ja projekti 7C syntyivät?

No, Joe Duncan, joka juoksi aiemmin National-sarjaa, kun kilpailin, kysyi tästä Hay Days -syyskuussa, ja halusin aina ajaa pyörällä uudelleen. Ihmiset kuten Doug Henry, hän ajaa edelleen maastopyörällä koko ajan. Aion edelleen moottorikelkalla ja olen tavallaan mukana SxS-jutussa, mutta luultavasti olisi saavutus päästä takaisin pyörään, joka heitti minut alas. Mikä parempi tapa kuin lumipyörällä, koska se on eräänlainen kuin uusi, jännittävä asia tapahtuu juuri nyt. Ja se on kuin lumipallo sieltä. Otin yhteyttä joihinkin alan vanhiin ystäviin ja päädyin ilmiömäiseen tukeen.

Kuka tukee sinua?

Suurin osa Rockstar OTSFF -moottoritiimistä André Laurinin, joka omistaa sen, ja hänen miehistönsä kanssa. Steve Simms rakensi pyörän ja vanha ystäväni, jota vastaan ​​kilpailin, Jay Burke, oli metallin valmistaja, joten hän rakensi häkin. Yeti-kaverit kiinnittivät meidät radan varusteisiin. Fly Racing, vanha ystäväni Nathan Titus, jota vastaan ​​kilpailin ja joidenkin vanhojen sponsorieni, kuten Oakley, kanssa. Mutta enimmäkseen OTSFF-ihmiset tekevät kaiken. Heidän oli saatava pyörä pois Ontariosta ja viime hetkenä, heidän oli tuotava toinen pyörä Ryan Villopotolle. Se toimi, olimme samalla laitoksella.

Mitä muutoksia moottoripyörään tehtiin?

Meidän on ajettava häkkiä, mikä on sääntö turvallisuuden vuoksi. Joten käytämme häkkiä. Uudella Yamahalla on jo sähkökäynnistys. Meillä on sähkökytkin asennettuna – lumipyörää ei tarvitse oikeastaan ​​siirtää niin paljon, mutta se on siistiä. Siinä on myös Rekluse, jota jos ihmiset eivät tiedä, voit vain istua siellä ja olla tyhjäkäynnillä. Käytä kaasua ja kytke se sitten automaattiautoon.

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest