Aloittelijan lumilautailuvinkkejä: 9 tärkeintä

Aluksi lumilautailun oppiminen voi tuntua vaikealta tehtävältä.

Muutamien yksinkertaisten suositusten noudattaminen aloittaessasi voi kuitenkin tehdä valtavan vaihtelun, ja voit olla varma, että ajat rinteillä hetkessä.

Jatka lukemista saadaksesi tietää, mitä pidän yhdeksän parhaana lumilautailuneuvona aloittelijalle.

1. luistelutaidon hallitseminen.

Hyvä luistelu alusta alkaen tekee elämästäsi paljon yksinkertaista – enkä tarkoita rullalaudalla!

Jos et ole koskaan aikaisemmin ollut vuorella lumilaudalla, et ehkä ymmärrä, että sinun täytyy astua sisään ja poistua hisseistä yksi jalka pois lumilaudasta. Panoksen lähestyminen molemmilla jaloilla kiinnitettynä olisi vaikeaa, vaikka ei tarvitsisikaan.

Eniten käytät hissiä aloittelijana, mutta käytät sitä myös tasaisilla alueilla ja loivissa ylämäissä liikkumiseen.

Etujalkasi kiinnittyy siteeseen luistellessasi vapauttaen takajalkasi. Luistelu tarkoittaa takajalan käyttämistä eteenpäin ajamiseen.

Lisätietoja luistelutaitojen parantamisesta ja hissien nousemisesta ja nousemisesta vaivattomasti saat napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Tulet nousemaan kyytiin ja pois kyydistä paljon, joten jos osaat luistella hyvin, olet paljon varmempi noissa nosteissa.

2. Ota oppia

Vaikka se olisi vain yksi oppitunti, se on parempi kuin ei mitään. Ota ainakin yksi, ellei useampi oppitunti.

Kurssien ottamisessa on monia etuja. Jos aiot viettää tällä kaudella kymmenen päivää vuorella, vähennä se yhdeksään ja maksa lisärahat oppitunnista. et tule pettymään.

Opit näistä oppitunneista:

Käytä alusta alkaen oikeaa tekniikkaa (tämä on valtava)
Anna välitöntä palautetta siitä, teetkö asiat oikein (tämä on ratkaisevan tärkeää ja jotain, jota et saa tutkimalla ratsastusta Internetissä).
Miten aloitat? Et tiedä mistä aloittaa, jos opetat itse tai ystävääsi, joka osaa ratsastaa, mutta ei opettaa. Jos et ole tehnyt mitään muuta ensin, voit yhtä hyvin tehdä jotain uskomattoman vaikeaa. Tämä voi johtaa huonoon tekniikkaan ja itsevarmuuden puutteeseen. Ohjaajat opastavat sinua suorittamaan tehtävät mahdollisimman loogisessa järjestyksessä.

3. Taivuta polviasi.

Yksi säännöllisimmistä syistä aloittelijan kaatumiseen on se, että he eivät taivuta polviaan tarpeeksi varsinkaan vaikeassa maastossa.

Mahdolliset kolhut imeytyvät paljon tehokkaammin taivutetuilla polvilla (enkä puhu tässä kyykistymisestä!).

En nyt väitä, että kaatuminen olisi huono asia – se tarkoittaa luultavasti paranemistasi – mutta sinun ei pitäisi epäonnistua vain siksi, että olet liian pystyssä – joten pidä polvet koukussa!

4. Ota kyyti ylös rinnettä.

Monet tulokkaat menettävät hallinnan ja saavat liikaa nopeutta, jota he eivät voi hallita, ja siksi törmäävät tahattomasti tai väkisin pysähtyäkseen.

Seuraat vaistomaisesti nopeuttasi, jos ajat rinteen poikki etkä suoraan alaspäin. Voit jopa palata mäkeä ylös, jos olet edelleen liian nopea.

5. Katso kohde, jossa haluat käydä.

Minne katsotkin, menet automaattisesti. Kun haluat ajaa rinteen poikki ja katsoa sitä alaspäin, kehosi yrittää luonnollisesti pyöriä ja laskeutua sitä alaspäin.

Tämä asettaa kehosi hankalaan asentoon ja saa sinut liukumaan alas rinnettä, kun et halua – olettaen, että et putoa ensin kiertyneen asennon vuoksi.

Katso reittiä, jonka haluat mennä – sinne on paljon helpompi päästä.

6. Poistu Bunny Slopelta mahdollisimman pian.

En suosittele yrittämään liikaa liian aikaisin, koska se voi vahingoittaa tekniikkaasi ja itseluottamustasi.

Toisaalta useimmat lomakeskukset tarjoavat aloittelijoille maastoa, joka ei ole aivan yhtä pupumäistä rinnettä.

Helpoin rinne (johon liittyy usein taikamattohissi) on yleensä täynnä, ei vain aloittelijoille. Tämä tarkoittaa, että monet ihmiset putoavat ja ratsastavat/hiihtelevät edessäsi.

Ei ole helppoa päästä rutiiniin, mikä voi olla pahentavaa.

Siirry muille “vihreille” rinteille koko lomakeskuksessa, kun tunnet olosi mukavaksi tasapainoilussa laudalla ja laskeutua alas pupun rinteille.

7. Varmista, että olet pukeutunut oikein

Charlie antoi minulle äskettäin vanhan lumilautansa erittäin edulliseen hintaan, joten olen valmis oppimaan!

Mutta odota hetki – mitä et ehkä ymmärrä (ja mitä Charlie ei ehkä opi – tai kieltäytyy kertomasta sinulle, koska hän haluaa helpon myynnin!) on, että tietyt lumilaudat (sekä siteet ja saappaat) ovat parempia oppimiseen kuin muut.

On erittäin vaikeaa ja epämiellyttävää oppia Charlien lyhyellä, edistyneellä lumilaudalla. Tämä voi tukahduttaa kasvusi tai estää lumilautailun ikuisesti!

Opi mitä kannattaa etsiä aloittaville lumilaudoille, siteille ja saappaille napsauttamalla alla olevia linkkejä. On mahdollista, että Charlien edellinen taulu toimii, mutta tarkista se ennen ostamista.

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest