Ota kiinni taivaasta ja ota kiinni Colten Moore

On kulunut kolme ja puoli vuotta siitä, kun Colten Mooren freestyle-moottorikelkka kärsi veljensä ja parhaan ystävänsä Calebin menetyksen. Siitä lähtien hän on palannut Winter X Games -areenalle poimimalla vielä kaksi kultamitalia, mikä nosti hänen kokonaismitalinsa kuuteen. Hän on myös kunnia UTV Terracross Championship ja viime aikoina, on matkustanut ympäri maailmaa Travis Pastrana Nitro Circus. Ja hän kirjoitti kirjan.

Kansi Colten Mooren Catching the Sky -kirjasta.

Colten oli selvästikin löytänyt rohkeutta työntää tuska läpi ja jatkaa unelmansa elämistä. Se on hänen uuden omaelämäkerransa teema ja miten Colten haluaa ihmisten tuntevan lukiessaan sitä.

“Toivon vain, että ihmiset tuntevat innoitusta mennä sinne ja jatkaa unelmiaan riippumatta siitä”, hän sanoi. “Haluan myös heidän tietävän, että elämässä tulee aina olemaan vaikeita aikoja, mutta älä koskaan anna periksi.”

Hyvin kirjoitettu ja täynnä tunteita, Catching the Sky pitää lukijat kiinnostuneina tarinoista siitä, kuinka Colten ja Caleb menivät Texas-maaseudun ATV-hyppyistä taaksepäin kääntyviin moottorikelkoihin arvostetuilla Winter X-peleillä. Se tarjoaa myös harvinaisen katsauksen freestyle-moottorikelkoihin ja tutkii kysymystä, jota monet urheilun epäuskoiset ovat kysyneet: miksi ottaa niin suuria riskejä? Colten rehellinen hyväksyntä antaa hänelle toisen uskottavuuden tason.

Kirjan valmistuttua SnoRiders voi saada kiinni Coltenistä ja esittää kysymyksiä taivaan taivaasta ja hänen suunnitelmistaan ​​tänä talvena.

Mikä innoitti sinua kirjoittamaan kirjaa?

Kirjan kirjoittaminen oli minulle tilaisuus jakaa enemmän tarinaani ja kertoa ihmisille enemmän veljestäni. Ajattelin, että se olisi hieno tapa näyttää kuinka mahtava hän on ja jatkaa perintöään tavallaan.

Millainen kirjoitusprosessi oli sinulle?

Oli ehdottomasti haastavaa ja vaikea tulla takaisin ja kokea noita hetkiä joskus, mutta kaiken mielestäni se oli minulle hyvä.

Luuletko, että riskin ottaminen on piirre, jolle olet syntynyt, tai jotain, mitä opit?

Suurimmaksi osaksi luulen, että sinä olet syntynyt! Mutta mielestäni se on jotain, jonka voit oppia yrittämällä jatkuvasti työntää itseäsi ja ylittää rajojasi.

Luuletko, että teet enemmän kirjoittamista tulevaisuudessa?

En ole siitä liian varma, mutta en sanoisi, että se ei tule kysymykseen!

Mitä tulevaisuudesta puhutaan, mitkä ovat pelisuunnitelmat tulevalle talvelle?

Aion työskennellä takapuolella ja varmistaa, että Winter X Games toimii minulle paremmin vuonna 2017!

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest