Opas tyttöjen lumilautailuleirille

Lumilautailu on erittäin suosittu talviurheilulaji. Rullalautailu ja hiihto ovat saaneet paljon vaikutteita urheilulumilautailusta. Osallistujat nauttivat laskeutumisesta vuoristoista maastoa pitkin lumilaudoillaan. Lumilaudat ovat erilaisia ​​kuin tavalliset rullalaudat. Osallistujat tarvitsevat myös erikoissaappaat urheiluun. Lumilautailun suosio on huipussaan, kun laji on mukana talviolympialaisissa vuodesta 1998 lähtien.

Kesälläkään lumilautailun suosio ei ole koskaan hiipumassa. Ihmiset, jotka viettävät kesää omassa maassaan, etsivät vaihtoehtoisia paikkoja eteläiseltä pallonpuoliskolta – kuten Cerro Catedral -lomakohde Argentiinassa.

Yleensä rullalautailuun osallistuu ryhmä samanhenkisiä, samantaitoisia ihmisiä. Perhe- ja vain aikuisten lumilautailuleirien lisäksi myös tyttöjen lumilautailuleirit ovat tulossa suosittuja. Tässä artikkelissa tiedämme, mistä tyttöjen lumilautaleirissä on kyse.

Tyttöjen lumilautailuleiri – konsepti

Nämä leirit on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat parantaa lumilautailutaitojaan aivan perustasolta. On tunnettua, että miehet oppivat asioita eri tavalla kuin naiset, eikä lumilautailu ole poikkeus. Seikkailunhaluisena naisena sinun pitäisi etsiä leiriä, joka helpottaa lumilautailua ja antaa sinulle mahdollisuuden oppia perusasiat. Sen pitäisi myös ohjata sinua parantamaan lumilautailutaitojasi samanhenkisten naisten kanssa, joiden kanssa voit jakaa erinomaisen toveruuden.

Tyttöjen lumilautailuleirillä on osaava naisohjaaja, joka opastaa sinut aivan perusasioista, kuten lumilaudan ja saappaiden valinnasta. Tyttöjen lumilautailuleiri kerhot lumilautailevat laadukkaalla loma-ajalla. Lumilautailua opetetaan erityisellä huolella ja samalla tarjolla on runsaasti hauskanpitoa, jotta voit herätä henkiin.

Yleensä tällainen leiri toteutetaan vaihtelevassa maastossa, jotta siihen voivat osallistua erilaiset kyvyt omaavat osallistujat. Voit valita rennosti puiden reunustaman rinteen tai teknisesti haastavan mustan rinteen tai laajan off-pisteen. Iltaisin on tekninen ryhmäkeskustelu videokatsauksen kera. Tyttöjen lumilautaleirillä on yleensä ryhmäkoko vain 6-8. Saat runsaasti aikaa tottua ympäristöön, osallistujiin ja saat runsaasti mahdollisuuksia parantaa lumilautailutaitojasi.

Girls Snowboarding Camp – The Rejuvenation

Leiri alkaa yleensä sydäntä lämmittävällä tervetulojuhlalla. Löydät paljon tavaraa, joka voi virkistää sinua kuten muutkin hauskat lomat. Sinulla on esimerkiksi aamujoogatunnit, joilla voit aloittaa päiväsi tukevalla keholla ja terävällä mielellä. Myöhemmin viikolla saat kokovartalohieronnan, joka lievittää sinua lumilautailun aiheuttamista kivuista.

Voit myös pyytää muita kauneushoitoja, kuten aromaterapiaa, manikyyriä, pedikyyrejä, kasvohoitoja ja upeita kylpylähoitoja.

Saat ylellisen majoituksen ja kaikki modernit mukavuudet. Jopa ulkokylpytynnyreitä ja tulisijassa on todellinen takka.

Ruoka on myös huulta hivelevää näillä leireillä. Yleensä nautit herkullisen neljän ruokalajin aterian suosikkiviinisi kera. Lumilautailun aikana sinulle tarjotaan lounaspaketteja. Lopuksi jäähyväisjuhlaan osallistuessasi haluat varmasti kiittää itseäsi päätöksestäsi osallistua tyttöjen lumilautailuleirille.

Jos haluat tietää enemmän tyttöjen lumilautaleiristä ja erityisesti tyttöjen lumilautailuleiristä Cerro Catedralin ympäristössä, käy sassglobaltravel.com-sivustolla.

Lue myös Vinkkejä freestyle-lumilautailuun

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest