Kuinka jatkan kelkkailupeliäni yhdessä päivässä

Weir Boondocking auttaa näitä takamaiden ratsastajia rakentamaan luottamusta tekniikoilla, jotka vähentävät turhautumista ja viime kädessä lisäävät hauskaa.

Vuorikelkka ei ole varustettu manuaalisilla ajo-menetelmillä. Se nousee ja oppii, yleensä kokeilemalla ja erehdyksellä. Tietenkin jotkut ihmiset ovat vain luonnollisesti lahjakkaita, poimien sen melko nopeasti, mutta suurimmaksi osaksi se on taistelu vain oppia saamaan kelkka reunalle. Ja se on perustavaa laatua. Sitten tulevat sivumäkeä, alamäkeen käännökset ja muut liikkeet, jotka ovat hauskoja ja välttämättömiä selän maastossa liikkumiseen.

Mikään ei pidä siitä, mutta takamaiden kelkkailu on urheilu, joka jättää monet (jopa ne, joilla on aikaisempi moottorikelkka kokemus) turhautumista.

Treenaa peppu isoksi

Se on minun tarinani. Vartuin kelkalla ratsastamassa, vuoristossa. Tuolloin ne olivat kuitenkin enemmän kuin lumiaurat kuin tarkoitukseen rakennetut moottorit, joten kun eteenpäin suuntautuva alusta kehittyi, jouduin aloittamaan neliömoottoreilla. Se ei ole helppoa, ja on päiviä, joista haluan lopettaa.

Onneksi jatkoin sitä ja nyt olen melko luottavainen kilpailija, jolla on keskitaso. Minulle olisi ollut parempi säästää turhautumista ja oppia menestyksestä kuin epäonnistumisesta.

Omistaja Weir Boondocking tarjoaa aloittelijasta edistyneelle ratsastusklinikalle Fernie, B.C. Nyt kymmenes toimintakaudellaan Weir on kiireinen joulukuusta toukokuun loppuun. Kun yritimme muodostaa yhteyden jonkin aikaa, vasta tammikuussa 2018 pystyimme asettamaan päivämäärän, joka toimi molemmille kiireisille aikatauluillemme.

Kuten nimestä voi päätellä, Weir on erittäin tekninen ratsastaja, joka viettää jopa vapaapäivänsä suurimman osan matkastaan ​​puissa – ja sinne hän vie meidät.

Testaamalla taitojamme nähdäksemme missä olimme, Weir leikkasi sitten ajotyyliämme ja toi meidät takaisin perusasioihin. Kuten kävi ilmi, ajoasentoni oli kaukana lyömästä, mikä tarkoitti sitä, että painoin liikaa painoani kelkkalihkoihin. Korjattuani ja muutamilla muilla liikesalaisuuksilla löydän itseni sivuttain helpommin ja vähemmän väsymättä.

kertaa päivässä salille?

Kun hän huomasi luottamustasoni kasvavan, Weir vei meidät syvemmälle ja jyrkemmin puihin. Täällä hän testasi paitsi taitotasoni myös henkisen pelini. Ymmärtäen, että naiset oppivat eri tavalla kuin miehet, Weir rikkoi jokaisen askeleen alas, loukkuun minut menestykseen ja sai sitten kritiikkiä.

Ainakin jalka tuoretta jauhetta on oltava loukussa. Tämä on hienoa, koska se antaa Andylle mahdollisuuden näyttää meille aikaa ja energiaa säästäviä tekniikoita. Hyvin laskettu ratsastaja, Weir haluaa hidastaa valmistautumista ja pohtia linjavaihtoehtoja, jotta hän voi suorittaa onnistuneesti.

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest